Wednesday, June 17, 2009

alhamdulillah...selesai sudah..

"if you want take the photo..you must say ...CHEESE>>>>>>>you can get nice photo with your sweet smile"..hehe

ASSALAMUALAIKUM...NAKKONGSI KERIANAGAN NI BERSAMA..hehhe
alhamdulillah selesai sudah drama dalam foundation ni...alhamdulillah juga dalam keriangan, kegembiraan, keceriaan,keterikatan, serta diakhirnya  KEMENANGAN jua bersama kami..." say cheese.."

kemenangan bukan tujuan kami, tapi keceriaan dan keterikatan ukhuwah yang kami cuba hidupkan dan ianya mampu memberi lebih keriangan daripada satu kemenangan..ape pun alhamdulillah kemenagan jua menjadi milik kami..


erm...rasa mcm x percaya, sebab preparation for drama just tinggal one week...time tu baru siap scrip,baru nak cari watak,ada pulak masalah pemilihan watak..hurm mcm mcm...dugaaaaannnn.. 

 apepun doa jangan lupa sebelum wat sesuatu...bE4 kami masuk giliran lakon kan drama semalam pun sempat juga menadah tangan meminta doa agar diberi kemudahan dan hilangkan rasa gemuruh pada semua...Senjata umat islam kan DOA... erm pak inspektor yang membacakan doa..


Tapi berkat usaha dan kerjasama semua pihak, akhirnya kepenatan, keletihan, kepayahn, dibayar jua dengan kejayaan..."KEJAYAAN AKN DPT SETIMPAL USAHA YANG DIBERIKAN"

ALHAMDULILLAH.....

No comments:

Post a Comment